TreningMag (treningmag.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 • GLS Curier Livrare 1-2 zile - 19 lei
 • FAN Curier Livrare 1-2 zile -19 lei
 • SameDay Curier 1-2 zile - 19 lei
 • SameDay EasyBox - 1-2 zile - 14 lei
 • Livrare GRATUITA la comenzi de cel putin 349 lei
 • Livrarea coletelor: 

  • Se  face in cele mai bune conditii  doar prin curier.
  • Comanda facuta si confirmata de d-vs pana in ora 13:00 va fi expediata in aceeasi zi,comenzile facute dupa ora 13:00 vor fi expediate in ziua urmatoare.
  • Timpul de livrare este de 24h-48h din momentul in care ati confirmat comanda.
  • Costul transportului prin curier este de 19 lei oriunde in Romania,indiferent de greutate sau marime.
  • Comenzile de cel putin 349 lei vor avea transportul gratuit!

                                              

  Schimbarea produsului:

  • se poate face la cererea d-vs,prin orice metoda de transport pe care o alegeti,costul transportului fiind suportat de catre cumparator.


  • mai simplu si mai sigur,puteti opta schimbarea produsului tot prin curierul nostru iar atunci va trimitem noi primii coletul cu produsul schimbat,asta dupa ce initial am stabilit cu d-vs modelul sau marimea corespunzatoare.
  • D-vs predati coletul la schimb numai dupa ce ati primit produsul dorit.In acest caz costul trasportului tur+retur este de 25 lei si este suportat de catre d-vs,exceptie facand cazurile in care accidental v-am trimis alta marime sau model.
  • daca produsul comandat nu este ceea ce v-ati dorit il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea contravalorii produsului mai putin cheltuielile de transport care vor fi suportate de catre client,intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv anume.
  • inainte de a trimite produsul inapoi catre noi, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.
  • cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 de zile de la Retur DOAR prin transfer bancar in contul IBAN pe care trebuie sa ni-l furnizati.

nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model sau marime, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.

 Clientul TreningMag.ro poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site

. Coletele ce prezinta deteriorari severe

. Produsele ce au fost livrate gresit                                                                                                                         

.Produsele care au marimi (grosimi) eronate


Daca alegi sa returnezi un produs, conform legii, clientul trebuie sa suporte costurile de transport ale produsului de la el catre www.treningmag.ro. Costul transportului va fi suportat de CLIENT. Coletul trebuie trimis inapoi cu ramburs 0 lei. Firma nu are bani cash. Banii se returneaza doar in cont.
In termen de maxim 10 zile lucratoare de la operarea returului iti vom restituii banii in CONTUL IBAN.
Te rugam sa retii:
- toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit
- cand primim pachetul, vom inspecta starea produselor, inainte de a plati returul
- nu acceptam retururi fara completarea acestui formular Formular de Retur


.Consumatorul are dreptul sa de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, de la incheierea contractului. .Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
. Clientul este obligat sa notifice TreningMag.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/telefonic/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 13.1.5.
. Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala. In cazul in care acesta este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Coletul va fi trimisa inapoi catre client.
. Clientul TreningMag.ro nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

  •  In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Costul transportului nu se returneaza.  In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele stocului disponibil.
  • In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art conf. O.G. 130/2000, iar TreningMag.ro nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului.